Hyllestkonsert til Dire Straits

Gled deg til en perlerekke av hits fra et av 1980`s største bands, når Arendal Kulturhus presenterer en hyllest til Dire Straits.

Dire Straits ble dannet av Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og ble en ren verdenssuksess. Deres World Tour i 1985-1986 endte med 3 millioner solgte billetter samtidig med at fans hadde kjøpt over 100 millioner plater, hvor hits som «Sultans of swing», «Walk of Life» og «Money for Nothing» var å finne.

Dire Straits bestselgende album, Brother in Arms, var deres første album, som solgte over en million plater, i dengang nye CD-format. Bandet gikk i oppløsning i 1995, men deres musikk lever videre bl.a. gjennom denne hyllestkonserten.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spilt for utsolgte hus med deres Brothers in Arms tour. De svenske bandartistene som står bak, har i de siste 6 årene vært overveldet av en fantastisk respons fra publikum.

Presseanmeldelser:

«A Tribute to Dire Straits is high standard » – Corren

«Stefan Jonsson’s guitar game is phenomenal» – The Barometer

«The World’s Best Interpreter of Dire Straits» – Västerviks newspaper

A Tribute to Dire Straits:

Totte Rajamäki – sang og gitar
Stefan Jonsson – Solo gitar