En fantastisk musikalopplevelse til Arendal!

Mesterverket av Boublil /Schönberg på Europaturnè, med de originale filmscener fra den verdensomspennende filmsuksessen i 2012 ”LES MISERABLES”.

Et stort orkester under ledelse av Stephen Ellery fremfører sammen med 15 solister og kor den fantastiske musikken fra musikalen med bl.a ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do You Hear the People Sing” og ”On My Own”.

“Les Miserables” av Boublil / Schönberg er den eldste musikalen i verden. ”En ny sang ble komponert spesielt til Hugh Jackman i den verdenskjente filmen i 2012. Den ble Oscar-nominert til årets beste filmsang, og blir også fremført i konserten.

Det er ekstraordinært, at originale scener fra filmens globale suksess fra 2012 blir vist på storskjerm ved denne konserten – i samarbeid med Universal Pictures.

Gled deg til en fantastisk konsertopplevelse med mange flotte og uforglemmelige melodier!

Solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics.

Kuntnerisk ledelse: Stephen Ellery