Magiske øyeblikk – også i konferansesalen

Arendal Kulturhus AS tilbyr flotte kurs- og konferanselokaler i hjertet av Arendal sentrum. Vi byr på topp teknikk, flinke folk og god mat. Kort sagt: magiske øyeblikk.

Tenk deg at alt går på skinner. Fra den første henvendelsen, gjennom hele planleggingsfasen og til konferansedagen er her – og alt virker. Alt er på plass, til avtalt tid og levert med et smil. Du kjenner at skuldrene senker seg, og at dagen kommer til å bli fin. Det kaller vi magi.

Event

Du trenger ikke noe eventbyrå.  Våre kreative hoder «drodler» frem gode løsninger sammen med deg, og er ikke redde for å sette dem ut i livet. Booking av underholdning, en  dessertbuffet som kommer dalende ned fra taket eller rullende inn på traktor gjør noe med stemningen – det har vi erfart! Ofte er det disse «utenom det vanlige-opplevelsene» gjestene trekker frem som høydepunkt når de blir bedt om å evaluere konferansen.

Teknisk kompetanse

Vi jobber med kulturelle arrangementer hele året. Kompetansen og utstyret er derfor på plass i «huset» og du trenger ikke å leie dette inn i tillegg.

Dagmøter,  store konferanser, lunsjer og middager

Våre fleksible løsninger gjør at vi er gode på både store og små arrangementer. Eget kjøkken som tilpasser kaffepauser, lunsjer og middager etter dine ønsker.  Allergier og spesialbehov blir selvsagt tatt vare på.

Miljøfyrtårnbedrift

Vi er stolte av at Arendal Kulturhus er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Har dere spesielle ønsker og behov utover dette, står vi på pletten og ordner det aller, aller meste. Som sagt er det jo dét vi lever av – magiske øyeblikk.

Hjertelig velkommen til oss!

Med vennlig hilsen
Sara Portincasa
Avdelingsleder servering, kurs og konferanse