Arendal Trekkspillklubb // På bøljan blå

Dato

Tid

Varighet
2 timer inkludert pause

Sted
Store Torungen

PRIS
320,-

Arrangør
Arendal Trekkspillklubb

Kjøp billett

«PÅ BØLJAN BLÅ» – RAMSALT VÅRKONSERT MED HØY ALLSANGFAKTOR

Arendal Trekkspillklubb inviterer til musikalsk vårkonsert med variert program og gjester.       
Medvirkende: Arendal Trekkspillklubb, Toraderduoen «Sverken og Gullhøna», Shantykoret De Tvende og Werner Fredriksen (sang/konferansier)

Musikalsk leder: Ole-Bjørn Gullbring

Toraderduoen «Sverken og Gullhøna» består av ekteparet Linda og Nils Anton Sverkmo og er bosatt på Rykene. De er medlemmer i Sydvest’n Trekkspillklubb.

Shantykoret De Tvende er et kor med medlemmer fra Raet kystlag og er et sosialt møtested for de som ønsker å synge i shantysjangeren.

Werner Fredriksen er fra Kjøllefjord i Finnmark, men har bodd på Tromøy i Arendal siden 1994. Werner er pensjonist og trubadur. Han er kveldes sangsolist og synger i shantykoret.

Arendal Trekkspillklubb ble stiftet 13. juni 1970 av lokale trekkspillere og hadde 50-årsjubileum i 2020. Fra og med høsten 2015 har Arendal Trekkspillklubb hatt årlige konserter med inviterte gjestesolister på sang, saksofon, trompet, klaver og slagverk. Klubben har også samarbeidet med flere av distriktets kor. Trekkspillklubben spiller et variert repertoar med gjennomarrangerte arrangementer med fullt komp.