De tre musketerer

Onsdag 22. mars, 18:30 Kjøp billett
Torsdag 23. mars, 17:00 Kjøp billett
Torsdag 23. mars, 18:30 Kjøp billett

Varighet
ca. 1 time

Sted
Lille Torungen

PRIS
Fra 110,- til 250,-

Arrangør
Arendal kulturskole

DRONNINGENS DIAMANTER
Vi er i Paris i 1625 og møter den unge d’Artagnan som gjør alt han kan for å bli en av kongens tapre musketerer. For å vise sin tapperhet, og imponere skjønne Konstance, tar han på seg et farlig oppdrag for å redde dronningens ære: Å hente tilbake hennes 12 diamanter. Men vil han og de tre musketerene klare å redde dronningen fra den slu og utspekulerte Kardinalen? Og til hvilken pris?

I mars 2020 stod Arendal kulturskole klare for å fremføre sin egenutviklede versjon av «De tre musketerer». Dessverre fikk vi aldri vist denne forestillingen, da hele Norge stengte ned. Det er derfor en stor glede for oss å endelig få vise dette teaterstykket. Manuset er utviklet etter boken «De tre musketerer» av Alexandre Dumas. Til årets oppsetning har manuelt blitt bearbeidet for å passe til dagens grupper ved kulturskolen, og har fått undertittelen «Dronningens diamanter».

Forestillingen er Arendal Kulturskole sin storproduksjon, og er et samarbeid mellom fire dramagrupper, musikk-, sang- og kunstelever, samt lærer ved kulturskolen.

Få med deg denne fartsfylte samproduksjonen fra Arendal Kulturskole!

Regi: Heidrun Sangvik og Kirsti Kobbeltvedt

Bilde malt av Pia Kristine Bentsen