Egner Cabaret

Dato

Tid

Varighet
ca. 2 timer (inkl. pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 290,- til 325,-

Arrangør
Égal Teater i samarbeid med Arendal Kulturhus

Kjøp billett

MØT DE KJENTE FIGURENE FRA EGNERS UNIVERS

Egner Cabaret er en teaterforestilling med de kjente og kjære karakterene fra Torbjørn Egners eventyrlige univers. Forestillingen er satt sammen av en slags «greatest hits»-liste med figurer og sanger som Torbjørn Egner har skrevet om og laget melodier til. Egners dannelsesprosjekt startet med lesebøker for skolen, barnetimen i NRK radio og NRK barne-TV.

Cabareten tar oss med på en magisk reise med Egners figurer. Møt Bakermester harepus, Bakergutten, Karius og Baktus, Kaptein Sorte Bill, Politimester Bastian, Stabbursmusa, Tante Sofie med flere! Det er så man nesten må klype seg i armen når man får møte alle disse kjente figurene på en gang! Gjør dere klare for en teateropplevelse for hele familien – med sang, musikk, fart og moro.

Forestillingen passer for barn fra 2 år.

Historier og illustrasjoner av Thorbjørn Egner, med musikk fra Christian Hartmann.

Égal Teater er et profesjonelt teater rettet mot barn, unge og familier. Égal Teater oppsto i 2005, og var frem til 2016 et turnerende teater som spilte forestillinger på blant annet skoler og kulturhus over hele landet. Siden november 2006 har teateret fått en egen scene sentralt i Oslo, og spiller her forestillinger hele året. Nå kommer de for første gang på ni år tilbake til Arendal Kulturhus.

Foto (scenebilder): Lars Opstad