Evert Taube i ord og toner

Dato
Søndag 16. oktober

Tid
18:00

Varighet
Ca. 2t 15min inkl. pause

Sted
Lille Torungen

PRIS
280,-

Arrangør
Arendal Trekkspillklubb

Kjøp billett

ARENDAL TREKKSPILLKLUBB INVITERER TIL MUSIKALSK HØSTKONSERT MED VARIERT PROGRAM

Gjester er Werner Fredriksen – sang og unge talenter med Regine Skeid Venås – sang, Maeve Ohanna Vetvik – saxofon, Erik Støback – saxofon alle akkompagnert av Nina Irslinger – flygel.
Trekkspillklubbens Eivind Hannås medvirker på sang.
I tillegg deltar Hans Christian”Basse” Andersen – slagverk.

Musikalsk leder: Ole-Bjørn Gullbring

REGINE SKEID VENÅS - sang
Er fra Flosta og er elev ved Tvedestrand videregående skole. Hun har en vakker stemme og god formidlingsevne. Regine har opptrådt som solist i mange sammenhenger
og har samarbeidet mye med organisten/pianisten Nina Irslinger.

MAEVE OHANNA VETVIK – saxofon
Bor på Nedenes og går på Arendal Internasjonale skole på Hisøy. Hun er elev ved Arendal kulturskole med Tove Nylund som lærer og spiller i kulturskolens saxofonkvartett ”De gylne saxofoner”. Tre år på rad har hun vært finalist i konkurransen Ung Klassisk og har deltatt i sommerkonserter med Nina Irslinger som akkompagnatør.

ERIK STØBACK – saxofon
Er fra Arendal og spiller i Arendal Guttemusikkorps. 8 år gammel begynte å spille saxofon. Hans lærer ved Arendal kulturskole er Tove Nylund. Erik er med i kulturskolens saxofonkvartett ”De gylne saxofoner” og har deltatt som finalist i Ung Klassisk.

NINA IRSLINGER – akkompagnatør på klavér
Er nå pensjonist. Har i mange år arbeidet som organist i Evje og Hornnes, Horten og i Arendal hvor hun spilte i Stokken, Flosta og Austre Moland kirker. Nina har utdannelse fra USA og Tyskland. Hun har akkompagnert en rekke musikere i regionen, spiller flere instrumenter og er nå med i Arendal Trekkspillklubb.

HANS CHRISTIAN "BASSE" ANDERSEN – slagverk
Startet sin ”trommiskarriere” allerede som femåring da han begynte i Speidermusikken. Siden da har han holdt fast i trommestikkene og slått seg gjennom 50 år i bandet ”Fatal” og 49 år i Arendal ungdomsmusikkorps. Han stiller opp og spiller der det trengs, noe som har ført ham til mang en scene i forskjellige musikalske settinger rundt om i og utenfor distriktet.

WERNER FREDRIKSEN – sang
Er fra Kjøllefjord i Finnmark, men bodd på Tromøy i Arendal siden 1994.
Werner er pensjonist og hobbytrubadur. Han er solist i flere av sangene til Evert Taube.

EIVIND HANNÅS – sang
I tillegg til å spille trekkspill er han denne også sangsolist i flere av sangene til Evert Taube.

Arendal Trekkspillklubb blei stiftet 13. juni 1970 av lokale trekkspillere.
Fom. høsten 2015 har Arendal Trekkspillklubb hatt årlige konserter med inviterte gjestesolister på sang, trompet, klavér og slagverk. Klubben har også samarbeidet med flere av distriktets kor.

Arendal Trekkspillklubb fylte i 2020 50 år og består nå av 13 medlemmer inkl. el.bass og gitar. Klubben spiller et variert repertoar med gjennomarrangerte arrangementer med tre stemmer og komp.