Helaftens juleparty

Dato

Tid

Varighet
ca. 5 timer inkl. pause

Sted
Store Torungen

PRIS
540,-

Arrangør
Arendal Kulturhus i samarbeid med Fader Productions

Kjøp billett

HIM TE JUL MED VIDAR JOHNSEN + KIM LARSEN & GASOLIN TRIBUTE

Her er kvelden for deg som ønsker en skikkelig helaften med musikk med herlig allsangsfaktor.

Inviter med deg en venn eller flere, kollegene fra jobb eller andre du gjerne skulle ha truffet i førjulsstria og nyt denne kvelden i kulturhuset.

Vi rigger om den store salen på kulturhuset til flatt gulv med runde kafébord og servering av en deilig juleinspirert tapastallerken ved bordene for de som ønsker det. I tillegg har vi sitteplasser i øvre amfi og balkongene.

Velkommen til et skikkelig helaftens juleparty!

Vidar Johnsen
For syvende året på rad reiser tidenes VAMP-vokalist Vidar Johnsen ut på sin juleturné «Him te jul» og i år tar han endelig turen innom Arendals Kulturhus.

Hans varme og inderlige tolkninger av de vakreste julesangskattene vi har, har for lengst satt spor i den norske folkesjelen landet over.

Him te jul med Vidar Johnsen. Ekte og ærlig, rett fra hjerte. Fra en av våre aller største stemmer og tekstformidlere.

Sett og hørt av mer en 50 000!

This Was My Life
This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med dansk vokalist og frontfigur, Claus Pedersen, samt dyktige og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med herlig innlevelse og harmonier.

Medlemmer: Claus Pedersen – vokal/gitar, Arne Oppedal – gitar, Arild Gjørøy – bass, Marius Larsen – perkusjon/vokal, Ove Gaassand – keyboard/piano

 JULEINSPIRERT TAPASTALLERKEN

Hva med å gjøre denne kvelden til årets julebord eller førjuls-vennetreff?

Vi serverer en juleinspirert tapastallerken i forbindelse med konserten. En flott anledning til å skape en helaften av opplevelser med god mat og underholdning.
Maten serveres ved runde bord på flatt gulv nede i Store Torungen, og kan nytes under konserten.

Fristende tapastallerken med blant annet ribbe m/hoisin, julepølse, ovnsbakte poteter, lefserull, tartelett med røkelaksmousse med mer.

Matservering bestilles i kjøpsprosessen og velges etter du har valgt seteplassering i salen. Du kan også bestille mat i etterkant av billettbestillingen.
Det er kun forhåndsbestilling av mat til denne kvelden. Forhåndsbestilling av mat stenger fredag 8. desember kl. 12.00.
Er du sent ute? Kontakt Buen CaféBar direkte via e-post: buen@arendalkulturhus.no.

Tapastallerken serveres ved din bestilte bordplassering i salen og serveres i forbindelse med konsertstart.
Vær oppmerksom på at matservering skjer ved bordplassering på flatt gulv nede i salen. Plasser i øvre amfi og balkong er kun sitteplasser, uten matservering.

Juleinspirert tapas