Humorgalla

Dato

Tid

Varighet
ca. 1 time og 20 minutter (ingen pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 535,- til 850,-

Arrangør
ShowPeople

Kjøp billett

DET ER DUKET FOR EN STJERNESPEKKET HUMORKVELD!

Nils-Ingar Aadne, Steinar Sagen, Erlend Osnes, Marlene Stavrum og Frida Homlung entrer scenen og byr på en kveld med masse humor, god stemning og rå standup – dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Nils-Ingar Aadne har han blitt en av Norges mest profilerte komikere. På scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i.

Steinar Sagen er en av Norges mest profilerte komikere og TV-profiler.
Erlend Osnes har bemerket seg på både scene og radio. En komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

Marlene Stavrum har gjort standup i 4 år, og har i løpet av den tiden rukket å både vinne Humorprisen for årets humorspire, og også bli nominert til stå opp-prisen i 2019.

Frida Homlung
jobber som komiker, skuespiller og manusforfatter som har posisjonert seg som en spennende, up and coming komiker det er verdt å følge med på!

 JULEINSPIRERT TAPASTALLERKEN

Vi tilbyr pakkeløsning med nydelig mat og en aperitiff før forestilling inkludert i billetten (spar kr 205).

Vi serverer en juleinspirert tapastallerken i Buen CaféBar kl. 17.00. En flott anledning til å skape en helaften av opplevelser med god mat og underholdning.
Hva med å gjøre denne kvelden til årets julebord eller førjuls-vennetreff?

Fristende tapastallerken med blant annet ribbe m/hoisin, julepølse, ovnsbakte poteter, lefserull, tartelett med røkelaksmousse med mer.

Matservering bestilles i kjøpsprosessen og er inkludert i billettypen «Billett + juleinspirert tapas med aperitiff» og «Billett + juleinspirert tapas uten aperitiff».
Det er kun forhåndsbestilling av mat til denne kvelden. Forhåndsbestilling stenger søndag 26.november kl. 19.00.

Bord i Buen Cafébar reserveres i bestillers navn i henhold til antallet i bestillingen. Ved endringer eller spørsmål kontakt Buen CaféBar direkte via e-post: buen@arendalkulturhus.no.

NB! Det er begrenset antall plasser, så vær rask med å sikre deg pakketilbudet nå!

Juleinspirert tapas