Keep It Country

Dato
Fredag 28. oktober

Tid
20:00

Varighet
ca. 1time 30min uten pause

Sted
Store Torungen

PRIS
380,-

Arrangør
Kims Musikk

Kjøp billett

COUNTRY MUSIC SHOW
Hvis du liker god musikk, flotte stemmer og et solid band, bør du få med deg denne konserten. I løpet av den 1,5 times lange konserten, vil de presentere et knippe av countrymusikkens perler.
Fire av Norges beste countryartister har gått sammen om å gi en konsertopplevelse som de tror man vil sette stor pris på.

Et topptrimmet 5-manns band (The Stage Men) vil sørge for å gjøre musikkopplevelsen komplett.

Erlend Gunstveit
Vinneren av The Voice 2021. Erlends stemmeprakt er «one of a kind» Når Erlend synger country, er det umulig å ikke bli beveget. Erlend er også aktuell med ny plate i løpet av 2022.
www.erlendgunstveit.com

Arthur Stulien
Arthur Stulien er en av Norges nye country-kometer. De siste årene har Arthur gjort seg bemerket både i inn og utland. I 2020 vant han «European Country Single Of The Year». Arthur Stulien er en svært aktiv countryartist, som spiller konserter og festivaler året rundt. Han har gitt ut to countryplater med egneskrevet låter med over 1 million avspillinger på Spotify.
www.arthurstulien.com

Big-B
Big-B (Bjørn Vidar Amdal) er en meget erfaren countryartist, med over 30 år på veien. Big-B har gitt ut fem album og 9 singler. Han har en av Norges varmeste og «rikeste» countrystemmer. Noen vil kalle ham for countrymusikkens «crooner». Big-B er en aktiv artist som holder konserter året rundt.
www.big-b.no

Ann Kristin Eikeland
Mange vil dra kjensel på dette navnet fra årets The Voice (2022). Ann Kristin har en stemmeprakt av de helt sjeldne. Hun er allsidig og svært musikalsk. Dette er en dame man garantert vil høre mer til i fremtiden.

The Stage Men
Bandet for kvelden består av 5 stk, svært erfarne musikere. Musikerne har spilt med en rekke kjente artister igjennom mange år. I 2017 gikk de sammen og dannet bandet, The Stage Men.

Line-up
Vidar Dale- Steel gitar
Christian A. Seneger- Trommer/Kor
Kristian Vågsnes – Bass/Kor
Lasse Pleym – Gitar
Kim Roger Larsen – Tangenter/Kor

www.thestagemen.com