LADIES NIGHT

Dato

Tid

Varighet
ca. 1time 30min (uten pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
630,-

Arrangør
Mikrofonen

Kjøp billett

HUMORGALLA

Etter stor suksess rundt i landet så kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Arendal med en knallsterkt lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme entertainerne, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme:

Anne-Kat Hærland, Odd Magnus Williamson, Therese Alvseike, Rigmor Galtung, Trine Lise Olsen, Mia Gundersen og Hilde Lyrån.

Anne Kat Hærland, en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt.er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Odd Magnus Williamson, er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning. Godt kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen» og har hatt stor suksess med sitt eget standupshow de seneste årene. Det blir aldri et kjedelig sekund når «Odda» står på scenen.

Trine Lise Olsen vil sette scenen i fyr og flamme med sin treffsikker timing og sine sarkastiske replikker. Hennes opptreden tilfører en ekstra dosis humor og engasjement, og hun vil garantert å levere et minneverdig bidrag til Ladies Night i Arendal.

Rigmor Galtung, en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Hilde Lyrån, fikk sitt gjennombrudd i «Mot i Brøstet» på Tv2 og har etter det hatt stor suksess på revy, musikal og show scenen. I 2008 ble hun tildelt Leif Justers ærespris for sin innsats på norske revyscener, og i 2019 ble hun tildelt årets ærespris i Musikkteaterprisen. Med sitt komiske talent er stjernen fra Oslo perfekt for årets humorgalla. Vi gleder oss til å se henne på scenen.

Therese Alvseike, på hjemmebane briljerer på scenen med sin fortellerevne om morsomme, men også tabubelagte temaer rundt graviditet og småbarnsliv, selvsagt med en stor dose selvironi og elleville observasjoner. Therese får publikum til å gapskratte av sin stand up på scener over hele landet og vi gleder oss til å sende henne ut på scenen i Arendal.

Mia Gundersen, Norges ubestridte diva, samtidig som hun alltid er tilstedeværende. Med sitt smittende smil og sjarm fanger hun alles oppmerksomhet. De siste årene har vi sett henne i «Norske Talenter», en rekke musikal scener og ikke minst «Stjernekamp». Denne kvelden skal du få se henne i tospann med Hilde Lyrån. Noe nytt og veldig spennende, som dere får oppleve først. Gled dere.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Arendal vinteren 2024.SESONGINSPIRERT TAPASTALLERKEN

Vår sesonginspirerte tapastallerken er et lett måltid og består av ulike snacks, skinker, oliven, oster osv. Innhold vil variere ut fra tilgjengelighet og sesong.

Det er mulig å reservere bord og forhåndsbestille mat og drikke i forbindelse med forestillingen. Serveringen skjer i Buen CaféBar (i foajeen) kl. 17.30 (1 time før forestillingsstart).

Det er tillatt å ta med drikke kjøpt i baren inn i salen.

(Bildet er kun et eksempel)