Lise Fjeldstad og Håvard Gimse

Dato

Tid

Varighet
ca. 1 time og 45 minutter inkl. pause

Sted
Lille Torungen

PRIS
Fra 150,- til 300,-

Arrangør
Musikkens Venner

Kjøp billett

IBSENS SMÅ DJEVLER

Det er med glede og forventning vi i Musikkens Venner i Arendal igjen kan invitere til en forestilling med skuespilleren Lise Fjeldstad og pianisten Håvard Gimse. Begge disse to er velkjente for vårt publikum etter mange vellykkede besøk i Arendal. 

Lise Fjeldstad har en enestående karriere i film og teater bak seg og med sine godt og vel 80 år har hun etter hvert fått ry som en levende legende. Hun har tolket en rekke Ibsen-kvinner på scenen med Hedda i «Hedda Gabler», Nora i «Et dukkehjem» og Helene Alving i «Gjengangere» som de mest kjente. 

Håvard Gimse har også en lang karriere bak seg. Han regnes som en av Norges fremste musikere og hans repertoar er bredt og allsidig. Gimse er aktiv både som solist og kammermusiker, og han er en ettertraktet akkompagnatør og en verdsatt lærer.

Denne gang presenterer de to kunstnerne et program som de kaller «Ibsens små djevler». Tittelen henspiller på Ibsens dikt som forfatteren har uttalt at han aldri burde utgitt, muligens fordi de avslører mer om hans privatliv enn han ønsket. På denne forestillingen får vi møte ukjente sider av Henrik Ibsen, og vi vil få hører komposisjoner av Edvard Grieg og Harald Sæverud.

Musikkens Venner byr på kaffe og kake i pausen.

Foto: Anne Elisabeth Næss