Molly & Partner

Dato
Lørdag 18. november

Tid
13:00

Varighet
Ca. 45 min (ikke pause)

Sted
Lille Torungen

PRIS
220,-

Arrangør
Arendal Kulturhus

Kjøp billett

JEG VIL HELLER DANSE PÅ BORDET! 

Marianne Krogness og Karoline Gregersen Herlofsen inviterer til Familieshowet «Jeg vil heller danse på bordet», kjent fra NRK Super, Barnas Trafikklubb og kritikerrost plate.

Showet er basert på den fantastiske musikken fra de to siste CDene, bundet sammen av mye tøys og tull. I 2019 ga de ut sangene sine i egen sangbok med singback på Musikkforlaget.

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på!

NRK sitt hørespill:
https://radio.nrk.no/serie/molly-og-partner/MKTT10001610

«Fordi barna fortjener det» 
Øyvind Rønning, Dagbladet

«Sjarmerende, smart og morsomt familieshow med musikk, tekst og humor som treffer både små og store»
Karen Lorch-Falch, Litteraturhuset i Oslo

«Molly & Partner gjestet Lillestrøm Kultursenter i tre dager i forbindelse med vår Barnehagefestival. Publikum hyler i ekstase over Molly og Partners tøys og tull, og salen fylles gang på gang med barnelatter. Sangene er fengende, og skuespillerne får barna engasjert fra første stund! Moro for liten og stor»
Karoline Solli, Lillestrøm Kultursenter

Om Marianne og Karoline:
Marianne er skuespiller og manusforfatter og er kjent fra Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, tv- reklamene for Shell og en rekke revyer og komedier og filmer. Hun var også tilknyttet barne- og ungdomsavdelingen i NRK i flere perioder.                                                                                                           

Karoline G. Herlofsen er regissør, manusforfatter og artist og har jobbet med barnekultur i en halv kvinne alder. Fra radio og barne-tv til barneteater.

Marianne og Karoline har jobbet sammen i 19 år, og har bla gitt ut 3 barneplater sammen, turnet rundt i Norge med Molly og Partner show spilt inn 10 hørespill for Radio Super. Høsten 2018 ga de ut sangbok på Norsk Musikkforlag samt at de nylig lanserte sangen «Se og Bli sett» og «ut på tur»for Barnas Trafikklubb, Trygg Trafikk.

Foto: Anita Søderlind Andersen