Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Dato
Tirsdag 11. oktober

Tid
18:00

Varighet
ca.2 timer inkl.pause

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 225,- til 280,-

Arrangør
Riksteatret

Kjøp billett

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Riksteatret har laget en forestilling for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium! 

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende oppdrag i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til Arendal Kulturhus.

Denne forestillingen ble en publikumssuksess høsten 2021 og kommer derfor tilbake med samme forestilling til Arendal Kulturhus høsten 2022!

Passer for barn fra 5 år.

Kritikerne skriver:
Teatermysterium i særklasse Dagsavisen

Sterkt anbefalt Tønsberg Blad

- Høstens beste barneforestilling NRK

- Oser av kreativitet Vårt Land

Frydefullt og fascinerende (..) en overskuddsprega hyllest og introduksjon til teateret Periskop

- Sjarmerende (..) glitrende spill Dagbladet

- Resten av Norge må bare glede seg! (…) Det er det beste barneteatret jeg noen gang har vært på Sigrid Bonde Tusvik i "Tusvik & Tønne"

Foto: Dag Jenssen