Snehvit og de 7 dvergene

Fredag 19. mai, 18:00 Kjøp billett
Lørdag 20. mai, 16:00 Kjøp billett
Søndag 21. mai, 16:00 Kjøp billett

Varighet
ca. 2 timer inkl. pause

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 225,- til 330,-

Arrangør
Arendal Barne- og Ungdomsteater

Det var en gang en prinsesse som hadde mistet moren sin. Kongen giftet seg på nytt med en ond, men meget vakker kvinne. Handlingen følger fortellingen om Snehvit, den onde dronninga og de syv dvergene. Alt ender også som i eventyret, når Arendal Barne- og Ungdomsteater (ABUT) gjør Per Lillo Stenberg sin kreative og morsomme dramatisering av det kjente eventyret.

De sentrale karakterene i dramaet er Snehvit og den egoistiske dronningen og stemoren. Hun tolerer ikke at Snehvit er den vakreste i landet, og forvandler seg til en eldre kvinne, og gir Snehvit et forgiftet eple.

Men her er og en snill kammerpike, et magisk speil, en utrolig snobbete kammertjener, en jegermester med samvittighet. Og også et litt vilt ekorn, en litt engstelig vaskebjørn og en hare som har en halefølelse for så mangt. Det er selvfølgelig og sju dverger og en prins med i denne fine varianten av et kjært eventyr.

Som alle eventyr er det bittelitt skummelt, men ikke verre enn at også de minste kan kose seg med forestillingen. Og det ender selvfølgelig bra til slutt.

Arendal Barne- og Ungdomsteater gjør med dette sin andre forestilling og ungdommene i ensemblet gleder seg til å presentere nok en forestilling.