Still Messin’

Dato
Fredag 25. november

Tid
20:00

Varighet
ca 2t 30 min inkl. pause

Sted
Lille Torungen

PRIS
260,-

Arrangør
Still messin'

Kjøp billett

LONG LIVE ROCK'N ROLL

En tribute konsert til Deep Purple og Rainbow. Still Messin’ Fyrer løs igjen med nok en tribute konsert i Arendals Royal Albert Hall. Denne gangen har bandet valgt å lage sin årlige tribute konsert til Heavy rockens store helter fra 70 og 80 tallet nemlig Deep Purple og Rainbow.
Arendalsbandet Still Messin er et anerkjent band fra Arendal. Bandet har holdt på siden 1999 så man kan vel trygt si at det er et rutinert band. Bandet har spilt rundt omkring på Sørlandet men har de siste årene valgt mer å gjøre rendyrket tributekonserter.

I fjor gjorde bandet sin Uriah Heep tribute i det bandet kaller Arendals Royal Albert Hall (Arendal Kulturhus) for en fullsatt sal med fantastiske tilbakemeldinger fra publikum. I år har bandet valgt å lage tribute til Deep Purple og Rainbow. Deep Purple er nok en av Haevy Rockens aller største og betydningsfulle band. Med mer en 100 millioner solgte album.

Vi kan nevne låter som Child in time, Strange kind of women og ikke minst heasvy rockens anthem SMOKE ON THE WATER.

Rainbow var bandet Deep Purple gitarist Ritchie Blackmore startet etter han sluttet i Deep Purple. Rainbow fikk en fantastisk suksess ikke minst med den legendariske sangeren Dio. Vi kan nevne hits som Since you been gone, Catch the rainbow osv… Denne kvelden vil Still Messin’ levere sine tolkninger av disse bandene.

Bandet vil fremføre mange til Purple og Rainbow hitsene så dette blir magisk. (Til opplysning er dette en konsert der det er mulig å sitte ved bordene og nyte kvelden). Kveldens konferansier er som vanlig for Still Messin’ Pål Koren Pedersen. Kjenner vi Pål rett så blir dette fantastisk bra både informativt og humoristisk.

Still Messin er

Geir Brobakken - Vokal
Heidi Hangeland - kor/vokal
Yngve Nilsen - bass/kor.
Olaf brovoll - keyboard
Øyvind Øyen - Gitar
Frode Olsen - trommer

Bandets klare oppfordring til Publikum er Long Live Rock’n Roll
Støtt opp om lokal kultur vi håper på et utsolgt  Arendal Kulturhus.