Symfonica

Dato

Tid

Varighet
ca. 90min uten pause

Sted
Lille Torungen

PRIS
420,-

Arrangør
Symfonica i samarbeid med Arendal Kulturhus

Kjøp billett

SYMFONISK METALLBAND
RØFT, VAKKERT, BRUTALT OG FØLSOMT!

Symfonica har en unik og spennende stil, som kombinerer tradisjonell julemusikk og klassisk musikk med moderne rock og metal rock. Ved å blande julesanger med symfonisk heavy metal, skaper det en helt unik musikkopplevelse. Det vil oppleves som episk og storslått lyd som tar publikum med på en reise gjennom den mest magiske tiden på året. Med utrolig dyktige vokalister og band, gir Symfonica julemusikken et nytt og friskt pust. Musikken er både rørende vakker og melankolsk med strykere og lydlandskaper som garantert gir deg julestemning.

Du vil høre spennende versjoner av kjente julesanger som «Glade Jul», «O Helga Natt» og «Home for Christmas» for å nevne noen. Bandet har også ett sterkt visuelt show, med imponerende bruk av video og lyseffekter som bidrar til å skape en mektig atmosfære for publikum.

Er du klar for å oppleve julemusikk på en helt ny måte? Bli med på en musikalsk reise du aldri vil glemme!

Dette er første gang noe slikt har blitt gjort i Norge, og bandet har allerede rukket å skape stor oppmerksomhet og interesse rundt sin musikk.

Symfonica spiller også på Kilden teater- og konserthus i Kristiansand 8. desember, og har nå satt opp ekstrakonsert etter at første konsert ble utsolgt for billetter i løpet av kort tid.

Ann Kristin Eikeland - sang
Anders Ougland - sang
Pål Olsen - gitar
Bent Lindebø - gitar
Kim Slotten - synth
Daniel Stålnacke - trommer
Ragnar Klami – bass