The Creedence Experience

Dato
Lørdag 23. september

Tid
19:00

Varighet
ca. 1t 35min

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 200,- til 425,-

Arrangør
On Stage Booking

Kjøp billett

NORGES HARDTARBEIDENDE TRIBUTEBAND, FORTUNATE SONS, SKAL UT PÅ NYE EVENTYR

Med seg i sekken har de et 15-årsjubileum, et 55-årsjubileum og allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Good Golly Miss Molly, Proud Mary, Midnight Special og mange flere. Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere MÅ få med seg!

Turneen starter i 2023, et år som for Fortunate Sons innebærer to jubileum. Bandet selv har da holdt på i 15 år, land og strand rundt i hele Norge med det Creedenske evangeliet. Men i 2023 er det også 55 år siden originalene i CCR slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

I showet "The Creedence Experience" trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et heltstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

Dette er showet du ikke kan gå glipp av, så ta på ruteskjorta og bli med på allsangen!

Foto: Fortunate Sons