Tu’ba

Dato

Tid

Varighet
Ca. 2 timer inkl. pause

Sted
Lille Torungen

PRIS
Fra 125,- til 300,-

Arrangør
Arendal Jazzklubb

Kjøp billett

TO ENERE BLIR ETT

I duoen Tu’ba finner vi en av de siste tiårenes mest anerkjent norske jazzvokalister, Live Maria Roggen, og en av landets fremste tubaister, vår «egen» Lars Andreas Haug. Tu’ba var begge musikernes debut som plateartister, i de påfølgende 25 årene har begge utviklet seg til markante utøvere som både bandledere/komponister og ensemblemusikere innen europeisk jazz og improvisasjonsmusikk.

Live Maria Roggen gjorde braksuksess med bandet Come Shine, rundt tusenårsskiftet. Hun er også en del av Trondheim Voices og har samarbeidet med bl.a. Helge Lien.

Lars Andreas Haug er for mange godt kjent, etter at han for en del år siden gjorde arendalitt av seg. Fra sin base i Kolbjørnsvik, har han fortsatt sitt kunstneriske virke, bl.a. i samarbeid med sin ektefelle Camilla Susann Haug, og med Helge Lien og Trygve Seim.

I anledning 25-årsjubileet for albumutgivelsen fant de sammen igjen, med en egen konsert på Victoria Nasjonal Jazzscene. Nå videreutvikler de duo-repertoaret og reiser på turné for Sørnorsk Jazzsenter i 2024, med 25 år perfeksjon i bagasjen.

Av og til stemmer uttrykket «less is more» svært godt, i hvert fall når vi snakker om Tu'ba. Det skal ikke mer enn to fremragende musikere til, for å skape stor musikk.

I samarbeid med sørnorsk jazzsenter.  

Live Maria Roggen – vokal, Lars Andreas Haug – tuba