Vårbrøl: 3 band, en billett

Dato

Tid

Varighet
ca. 3,5 timer (inkl. pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 360,- til 410,-

Arrangør
Arendal Kulturhus og Arendal Rockklubb

Kjøp billett

BOKASSA // THE BASTARD SONS OF SAM EYDE // DYREPARKEN I DAGSLYS

Nå er det igjen på tide å riste av oss vinter og kulde og gå våren i møte med et skikkelig vårbrøl!
Arendal Kulturhus og Arendal Rockklubb inviterer til en helaften i Store Torungen med flatt gulv og full rulle på scenen.

Powertrioen Bokassa aka «Norsk Rocks Buzz Aldrin» har gitt ut tre kritikerroste album, turnert med Mastodon, Baroness, Judas Priest, Zebrahead, Therapy? og Metallica og spilt på flere av verdens største festivaler (Wacken, Download, Hellfest, Tons of Rock, Øya). I februar 2024 kommer bandets fjerde album «All Out Of Dreams».

Med seg denne kvelden har de to solide band:

The Bastard sons of Sam Eyde
Bandet ble dannet i 2013. Den gang virket det som om alle nyetableringer i Arendal måtte ha Sam Eyde navnet med seg. De skulle ikke være noe dårligere. Bandet hadde som mål å være tøffe i trynet å covre rockelåter få band prøvde seg på. I 2017 hadde de en helaften i Arendal kulturhus med gjester der de hyllet Led Zeppelin. Etter en kunstnerisk pause vekket en Rockeklubb på Fevik (Metall warriors) bandet igjen, og like tøffe er de!

Vidar Hushovd – vokal
Ian Pierre Barlier – gitar
Geir Emanuelsen – bass
Ottar Vigerstøl – trommer

D-I-D
Dyreparken I Dagslys startet opp i 2018 av 5 lokale rockehelter fra Arendal og Grimstad. Gjennom ulike bandkonstellasjoner kom det fram at alle var blodfans av de danske rockeveteranene D-A-D, eller Disneyland after dark som de opprinnelig heter. Dyreparken I Daglys hedrer de danske rockeveteranene med innlevelse og spilleglede.

Tore Knutsen – gitar/vokal
Hans Petter Klemmetsen – gitar
Nils Erik Goderstad – gitar
Thorbjørn Knutsen – bass
Jonn Robert Trøite – trommer

Dørene åpner kl. 20 og første band går på scenen kl. 21. 18-årsgrense.

Foto: Troll Toftenes