Vårbrøl

Dato
Fredag 10. mars

Tid
20:00

Varighet
ca. 4 t. 15 min. inkl. pauser

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 360,- til 410,-

Arrangør
Arendal Rockklubb i samarbeid med Arendal Kulturhus

Kjøp billett

Nå er det på tide å riste av oss vinter og kulde og gå våren i møte med et skikkelig vårbrøl!
Arendal Kulturhus og Arendal Roccklubb inviterer til en kveld i Store Torungen med flatt gulv og full rulle på scenen. Tre band, en billett.
Dørene åpner kl 20 og første band går på scenen kl 21.
18 års grense.

Last Wave
Last Wave er en passe blid sørlandskvintett med forkjærlighet for 90-tallets grunge, tunge bluesbaserte riff og komplekse taktarter. Med egenhendig skrevet musikk, har de siden første utgivelse i 2019 med singelen The Raft, etterfulgt av LP:en Shine året etter, fått gode tilbakemeldinger fra lyttere over hele landet. Bandet består av Peter B Skuggevik (vokal), Michael S Olsen (bass), Håkon Hellerud (trommer), Mads E Aall (gitar) og Sturla Robstad (gitar). Så finn frem flanellskjorta og la deg dras med i den bølge av lyd som oppstår når disse karene skrur opp volumet!

GrowN
Siden utgivelsen av albumet «For Life» i 2021 har GrowN holdt seg opptatt selv om det har vært stille rundt dem (husk at de er gamle og trege...).
Bård har turnert mye med Clawfinger det siste året, men likevel har de klart å gjøre GrowN klar for veien. GrowN har også skrevet ny musikk, og er nå klare til å dele den. Denne gangen har de bestemt seg for å gå for EP-formatet. Med det planlegger de et høyere tempo på å gi ut GrowN-musikk og startet 20. januar med første single «You Never See Me» En konsept-EP bestående av fem låter under tittelen «Traitor», kommer i slutten av mars.
GrowN er nå klare og ivrige etter igjen å møte publikum ansikt til ansikt. Musikere: Harald Dose (vokal), Bård Torstensen (gitar), Thomas Prytz Kværnbuen (bass), Arvid Enggrav (keyboard) og Ottar Vigerstøl (trommer).

Black Debatth
Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet “Tung, tung politisk rock med Problemer innad i Høyre” i 1999 til “NORSK BARSK METALL” som kom ut 26. oktober 2018 med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff.
Med tungrockens kraft er Black Debbath umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. I tekstene går de blant annet til frontalangrep på kongehuset med "Legg monarkiet ut på anbud", de påpeker behovet for Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med "Hele Norge roper ulv"!
Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen har lang erfaring både sammen og hver for seg, og høster etter hvert vel så bra kritikker for sine musikalske prestasjoner som sine humoristiske krumspring. De har spilt overalt og leverer alltid et gnistrende show!