Antonsen & Golden // Misjonen LIVE

Dato

Tid

Varighet
Ca. 75 minutter (ingen pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 400,- til 505,-

Arrangør
Stand Up Norge AS

Kjøp billett

ET AV LANDETS LEDENDE RADIOPROGRAMMER GÅR TIL SCENEN!

I en årrekke har man på P4 hver fredag kl. 10–12 kunnet høre fullimprovisert munnglammeri fra meningsmonarkene Atle Antonsen og Johan Golden. Nå tar gubbeguttene sin fasitbaserte oppsummering av verden videre til scenen som livepodkast.

Atle Antonsen og Johan Golden er ikke helt ukjent med å stå på scenen sammen, for nesten tjue år siden sto de på humorscenen sammen med forestillingen «Tilnærmet lik sant» og i 2008 ble «Misjonen» født. Og «Misjonen» lever fortsatt i beste velgående som podkast og på P4.

Antonsen og Golden er i prinsippet to spalteglade herrer, men hvilke spalter som måtte dukke opp på scenen av de hittil meget uregelmessige og improviserte spaltene fra radio og podkast er høyst usikkert. «Golden Duck», lokalavisnyhetsspalten «Stopp Pressen» og «Ting vi ikke lurte på» er rimelig halvfaste travere, men brått kan de igjen også dukke opp med de sporadiske spaltene «Hvor kjedelig er hest» og «Quizzzzzzz».

I 2021 fikk det populære humorprogrammet nær 30 prosent av stemmene og stakk av med den gjeve publikumsprisen under «Prix Radio». Dermed gikk publikumsprisen for første gang på 14 år til noen andre enn NRK. Misjonen med Antonsen og Golden fikk også dette året prisen for årets beste humorinnslag.

Så kast duken, smør biffjernet, dra ankelsokkene midtleggs og gjør deg klar for en kveld med misjonering LIVE!

Det er dette du vil ha.