Jo Nesbø og Lars Jones

Dato

Tid

Varighet
ca. 1 time og 15 minutter (ikke pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
505,-

Arrangør
Arendal Kulturhus

Kjøp billett

Jo Nesbø slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som «Jenter» og «Rumba med Gunn (1-2-3)» er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien som en av verdens fremste krimforfattere med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole.

Det som begynte som en engangs-happening har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multiinstrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, ved å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill og to stemmer. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke og nærhet.

Lars Jones er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svensen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet «Raindrops to the Desert» (1996).

Foto: Jarli & Jordan