Night of the famous musicals

Dato

Tid

Varighet
Ca. 2 timer og 25 minutter inkl. pause

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 740,- til 790,-

Arrangør
Showtime Concerts

Kjøp billett

THE GREATEST HITS OF OUR TIME

Noen av vår tids største hits! Frost, A. L. Webber Medley, Barbie, Mamma Mia, Moulin Rouge, Chess og mange flere. Med stjernesolister, kor og et levende orkester er “Night of Famous Musicals” mer enn bare en konsert – det er en musikalsk reise gjennom de nyeste musikalene i vår tid – førsteklasses underholdning for alle musikkfans.

“Barbie Girl” og “Here I am / The Princess and the Popstar” inspirerer med et snev av glitter og glamour. Alle kjenner den ikoniske karakteren som skaper fargerike og fantasifulle verdener. Eventyreren, prinsessen og multitalentet bringer sin positive karisma og fantastiske verden til scenen for første gang i en forestilling full av overraskende effekter. 

Moulin Rouge hilser deg fra det parisiske nattelivet med all glitter og glamour fra 1900-tallets æra. Musikken fokuserer på den “umulige” kjærligheten mellom den adelige ungkaren og stjernen på det legendariske nattklubben. De velkjente hitene “Elephant Love Medley”, “Sympathy with the Duke” og “Crazy Rolling” transporterer publikum inn i en verden full av lidenskap og livsglede.

Her får du også Disney-musikalsuksessen "Herkules" samt andre kjente hits fra "Løvenes konge", "Phantom of the Opera" og andre samtidsmusikaler. 

Spesielle skjermanimasjoner underbygger temaene og bidrar til å gi publikum uforglemmelig kveld.