Divas // Norske vinnere

Dato

Tid

Varighet
Ca. 75 minutter (ingen pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
300,-

Arrangør
DIVAS

Kjøp billett

FRA OJ OJ TIL FAIRYTALE

Hva er fellesbetegnelsen for sang, lidenskap, latter, harmoni, glitter, glam og showdamer? Uten tvil – Damekoret DIVAS. Koret hadde sin oppstart høsten 2016, da under ledelse av Solveig Andersen. 8 år senere vil over 60 damer, eller rettere sagt divaer, gjøre det som skal til for å gi deg en uforglemmelig festforestilling denne oktoberkvelden. Med norske favoritter fra Melodi Grand Prix sin spede begynnelse til moderne tid, gjør DIVAS nå en unik konsert i Arendal. Dette under musikalsk ledelse av Hanne Sofie Engebretsen og Dag Øivind Thingstad.

DIVAS har fått med seg et stjernelag av musikere og artister til denne konserten. Vi kan glede oss til en livlig musikalsk opplevelse. Flere av Terje Tyslands faste musikere tar steget fra trønderrock til Melodi Grand Prix sine svingende takter. Dette for kun én unik konsert i Arendal Kulturhus. Oj oj oj så glad vi skal bli.

Drevet av lidenskapen for sang og fellesskap, møtes medlemmene av DIVAS hver uke for å løfte stemmene sine i harmoni. Fra vakker visesang i intime konsertsaler til storslått festforestilling i Arendals storstue, sprer de glede og inspirasjon med hvert eneste refreng. Deres repertoar spenner fra tradisjonelle korarrangementer til moderne tolkninger, alltid utført med en unik DIVAS-stil.

Men DIVAS er mer enn bare en samling av stemmer - det er et fellesskap av kvinner som støtter og utfordrer hverandre til å vokse både musikalsk og personlig. Bak kulissene deler de latter og tårer, skaper uforglemmelige minner og bygger varige vennskap som strekker seg langt utenfor konsertsalens rammer.

Dirigent: Hanne Sofie Engebretsen
Gitarist: Dag Øivind Thingstad (Terje Tysland)
Trommer: Johnny Frisvoll (Terje Tysland)
Bass: Raymond Ness (Terje Tysland)
Tangenter: Lise-Marie Lunde Bygland (Låtskriver, musiker)
Fløyte/fagott: Halfdan Halvorsen (Nord-Rogaland symfoniorkester, Agder kammerorkester)
Gjestesolist: Solveig Andersen (Artist, stifter av DIVAS)