Riksteatret // Fantorangen på teater

Dato

Tid

Varighet
ca. 45 minutter (ikke pause)

Sted
Store Torungen

PRIS
Fra 236,- til 295,-

Arrangør
Riksteatret

Kjøp billett

ENDELIG KAN BARNA MØTE FANTORANGEN, PIVI, FANTUS OG MAURORA PÅ TEATERSCENEN!

Fantorangen og Pivi må plutselig lage en teaterforestilling – men hvordan gjør man dét, egentlig? Fantus vil også være med, men Pivi sier at Fantus er altfor liten. Pivi og Fantorangen vil heller ha med Maurora, som bor i maurtua og kan de utroligste ting. I Fantorangen, Pivi og Mauroras sirkusteaterforestilling kan alt skje – men er det kanskje Fantus som fikser det meste likevel ...?

Fantorangen har gledet barn gjennom NRK Super i 17 år. Fantorangen er en evig 3-åring, en notorisk optimist med stor tro på seg selv og på at det meste går bra. I «Fantorangen på teater» får barna møte Fantorangen og vennene på ordentlig, de må løse mysterier sammen, og synge kjente og nye sanger.

«Fantorangen på teater» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK. Forestillingen skal på turné med Riksteatret for å glede barn over hele landet.

På scenen
Marte Stolp, Jonas Andersen Sandvik, Irene Nessa Bjørnevik og Maia Lohre Køhn

Team
Regissør: Bård Bjørknes. Dramatiker og dramaturg: Marianne Sævig. Produsent: Anita Basmo Bjørnstad. Scenograf, dukkedesigner og kostymedesigner: Christina Lovery. Lysdesigner: Rolf Christian Egseth. Komponist: John Vinge. Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt. Dukkemaker: Ella Honeyman-Novotny. Dukkemaker: Anna Katarina Granberg

Basert på NRKs Fantorangen-univers.

Dramatisert av Marianne Sævig.

Musikk av John Vinge, Julie Gundersen, Sondre Lerche og Simon Revholt.
Sangtekster fra NRK og Marianne Sævig

Fantorangen på teater er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK.