Symfonica // Symfonisk Heavy Julekonsert

Dato

Tid

Varighet
Ca. 90 minutter (ingen pause)

Sted
Lille Torungen

PRIS
475,-

Arrangør
Symfonica Musikkforening i samarbeid med Arendal Kulturhus

Kjøp billett

RØFT VAKKERT, BRUTALT OG FØLSOMT!

Symfonica har en unik og spennende stil, som kombinerer tradisjonell julemusikk og klassisk musikk med moderne rock- og metal rock. Ved å blande julesanger med symfonisk heavy metal, skaper det en helt unik musikkopplevelse.

Det vil oppleves som episk og storslått lyd som tar publikum med på en reise gjennom den mest magiske tiden på året. Med utrolig dyktige vokalister og band, gir Symfonica julemusikken et nytt og friskt pust. Musikken er både rørende vakker og melankolsk med strykere og lydlandskaper som garantert gir deg julestemning.

Du vil høre spennende versjoner av kjente julesanger som «Glade Jul», «O Helga Natt» og Home for Christmas» for å nevne noen. Bandet har også ett sterkt visuelt show, med imponerende bruk av video og lyseffekter som bidrar til å skape en mektig atmosfære for publikum.

Er du klar for å oppleve julemusikk på en helt ny måte? Bli med oss på en musikalsk reise du aldri vil glemme!

Tilbakemeldinger fra publikum etter konsertene i 2023:
«Dette håper jeg å få oppleve hvert år fremover! Det var fantastisk! Jeg har aldri hatt så mange hår som har reist seg på kroppen samtidig som når gitarene dro på til O’ Helga Natt – det var himmelsk.»

«Dette var helt rått! Foreslår at det blir en årlig juletradisjon.»

«Hva skal man si… Fantastisk, magisk, rått og samtidig nært. Takk for en kjempeflott konsert!”»

«Beste julekonserten jeg har vært på!»